Thursday, September 10, 2009

tudsz


A HTC Touch Diamond Windows Mobile 6.1, amely könnyen használható. A GPSfunkciók is jó húzás, hogy segítsen Önnek, ahol be kell menni sietett. Meg 4GB belső memóriával is. Az akkumulátort ki kell tölteni minden éjjel, de ez azért van, mert
Az összes programot, hogy a telefon segítségével meg a nap. Ha beállította a beállítás jobb, mint kellett volna nincs gond az akkumulátor tartó keresztül ki a nap. Is tudsz játszani zene, játék, és persze a képeket. A kamera nagyon könnyen használható, amikor a fényképkészítés. Könnyedén láda egy fotóalbumot, amely soksok móka van, különösen a mamák, akik szeretik, hogy soksok kép. Én véleményem a HTC Touch Diamond telefont, pedig minden bizonnyal nagy készülék have.If szereti a HTC Touch Diamond, lesz feltétlenül kell kapcsolni a HTC Touch Pro, ami úgy néz ki, mint egy gyémánt egy kihúzható billentyűzettel. Volt idő, amikor azt hitték, hogy a Diamond lesz az iPhone 3G, de annak ellenére, hogy néz ki és megölésének TouchFLO technológia, a
Diamond nem hatást gyakorol a teljesítmény fronton. Nem dob a HTC TyTN II után, ami jól teljesített, de nem nyereség népszerűsége. HTC legújabb touchphone, a Touch Pro tűnik, hogy jól mind, népszerűség és a teljesítmény.

The Outside

Bár a Pro nem olyan karcsú, mint a Diamond, mégis úgy érzi, nagy ahhoz, hogy tartsa és tökéletesen zsebre. Egyformán néz ki, a leölés, a nagy, lapos 2,8 hüvelykes kijelző és az elegánsan ívelt gomb panel. A start, end, haza és vissza gombok látott egy ergonómikusan ívelt előlapon a keverékeket jól a képernyőn, és az OK gomb középen a négy irányú navigációs keveréket egyformán jól az általános sima felülettel.

Belsejének

A belseje is hasonló a Diamond, kivéve a nagyobb RAMmal, mely úgy tűnik, javult a teljesítmény, mint a Diamond. A Touch Pro fut egy 528 MHzes Qualcomm processzort, Windows Mobile 6.1. Mikor jön a kapcsolat, adatátviteli és földrajzi navigáció, hogy egy egész sor a technológia áll a rendelkezésére, amely magában foglalja a GPS, GPRS, Quadband GSMés UMTS, 7,2 Mbps HSDPA, HSUPA, EDGE, Triband CDMA és a Bluetooth 2.0 EDRrel.

Gépírónő's Delight

A Pro van, csúszka forma tényező és akkor csúszik ki egy gyönyörű 5 sor teljes QWERTY billentyűzet egy sort szentelt számok. Igen, a TouchFLO segítségével írja be a virtuális billentyűzetet, de élvezni fogja a kihúzható egy jobb. Ha sok a gépelés, hogy élvezni fogja ezt a funkciót át Diamond.All Ezek közül a Windows Mobile 6 Standard funkciók és jön előre telepített a gyártótól. Is, több száz harmadik fél ingyenes alkalmazás letölthető erre a készülékre.

Az S720 szintén egy külső házak bővíthető Micro SD kártya slot egy 8 GBrun képesség. Tárolt fájlokat az SDkártyán keresztül lehet játszani a Windows Media Player fájlformátumok a wmv, jpeg, mp4 és mp3. Más fájlformátumok játszhatók az S720 egyszerűen letöltése és telepítése egy külső médialejátszó, mint a Core TCPMP Player.

A belső merevlemez tároló memória kapacitása 52 MB, a Program memória kapacitása 48 MB. Van egy 400 MHzes processzor és 64 MB RAMmal. Ezek a működési előírások egyáltalán nem látványos, de több mint elegendő a működés és teljes kihasználását ehhez a készülékhez. Merevlemez tárolókapacitást is jelentősen növelték a adaptálása a 1, 2 vagy 8 GBos micro SD kártyát is simán megtart további programok, képek, videók, stb, mint te valaha is szüksége lenne reálisan használt ilyen típusú device.The Kivételes belső funkciók és képességek együtt kozmetikázott kellemes külső tulajdonságokat eredményez, a stílusos, nagyon megbízható és komoly technológiai személyes kommunikációs eszközt. A HTC S720 lényegében egy miniszámítógép celluláris telefon képességeit. Ez egy
valósághű példa a stateoftheart kommunikációs technology.Now nézzük meg, mi a csodálatos TouchFLO 3D technológia képes. Ez a felület rendkívül élvezetes és nagyon fogékony. Szinte mindent az idő kijelzés az email üzenetek animált. A hazai képernyő elég hatásos, és a tompított időt mutatja animált számok
, kihajtható, hogy megjelenítéséhez egymást követő számokat. Megtekintheti a hívás történelem, a nem fogadott hívások, emlékeztetők és kinevezések az otthoni képernyőn. Húzza ki a billentyűzetet, és látni fogja hivatkozások az Opera 9.5 böngésző, email, könyvjelzők, névjegyek, SMS és emlékeztetők szépen megjelenik a képernyőn. Akkor érintse meg a böngésző ikon kezdeni a böngészést. Navigálás az oldalon keresztül könnyen megtenni panorámafelvétel és nagyítással ujjával. Tilt a telefont az oldalára, és a kijelző változások tájkép módban.

No comments:

Post a Comment