Thursday, September 10, 2009

ηλεκτρονικού


Η φυσική εμφάνιση αυτού του τηλεφώνου είναι μοναδικό στην πτυχή που περιέχει ένα slideout, πλήρως λειτουργικό πληκτρολόγιο QWERTY. Αυτό είναι ένα πολύ βολικό συνιστώσα για εκείνους τους χρήστες που περνούν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα την αποστολή και λήψη κειμένου και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή δακτυλογράφηση σημειώσεων και σύντομη έγγραφα του Word. Αυτό το πληκτρολόγιο εξαλείφει το ενοχλητικό και χρονοβόρο έργο της ενιαίαςκλειδί πολλαπλών υποκλοπών ή χρειάζεται να στηρίζονται σε μια λειτουργία Τ9, που δεν συνέταξε ή πολύ αποτελεσματική. Μαζί με την sleekly μηχανικής πληκτρολόγιο, το S720 διαθέτει 2.5 ", 65k TFT οθόνη υψηλής ανάλυσης. Στεγάζει ένα mini USB θύρα που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας τηλέφωνα και ακουστικό handsfree και να δημιουργήσετε μια σύνδεση με έναν υπολογιστή σπίτι ή φορητό υπολογιστή για συγχρονισμό δεδομένων και την εγκατάσταση της εφαρμογής / λογισμικού πάνω στο τηλέφωνο. Το τηλέφωνο είναι μικρή (103.5L x 51W x 19,2 χιλιοστά T), ελαφρύ (120 γραμμάρια), που εφαρμόζει άνετα στο χέρι και έχει μια στιβαρή αίσθηση για να το . Υπάρχει μία συρόμενη πλευράς όγκουκλειδί προσαρμογή, καθώς και μια γρήγορη πρόσβαση κουμπί πλευρά για άμεση λειτουργία από την κάμερα 2,0 megapixel. επιφανειακά, αυτό το τηλέφωνο είναι απλό αλλά σύγχρονο σε εμφάνιση, και είναι μια σταθερή, βιώσιμη, διακριτική συσκευή.

Η εξωτερική έλξη του HTC S720 παρέχει απλώς μια γεύση από την πραγματική ομορφιά και την ικανότητα της συσκευής. Η εσωτερική ποιότητα και η λειτουργικότητα είναι πράγματι καταπληκτικό.
Το HTC Touch Diamond έχει Windows Mobile 6.1 το οποίο είναι εύκολο στη χρήση. Οι δυνατότητες GPS είναι επίσης μια ωραία επαφή για να σας βοηθήσει να πάρετε όπου πρέπει να πάτε σε μια βιασύνη. Έχει 4GB της εσωτερικής μνήμης, καθώς και. Η μπαταρία πρέπει να επαναφορτιστεί κάθε βράδυ, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός
όλων των προγραμμάτων που το τηλέφωνο χρησιμοποιεί τη διάρκεια της ημέρας. Αν ορίσετε τη ρύθμιση δεξιά από ό, τι δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με την μπαταρία διάρκειας τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε επίσης να παίξετε μουσική, παιχνίδια, και φυσικά να βγάλετε φωτογραφίες. Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι πολύ εύκολο στη χρήση, όταν πρόκειται για τη λήψη φωτογραφιών. Μπορείτε κλουβί εύκολα ένα άλμπουμ φωτογραφιών που είναι μέρη της διασκέδασης να κάνουμε, ειδικά για τις μητέρες που αγαπούν να λάβει πολλές φωτογραφίες. Εγώ τη γνώμη μου, το HTC Touch Diamond τηλέφωνο είναι σίγουρα ένα μεγάλο βοήθημα για να σας have.If άρεσε το HTC Touch Diamond, σίγουρα θα πρέπει να ενεργοποιηθεί από το HTC Touch Pro, το οποίο μοιάζει με ένα διαμάντι με ένα slideout πληκτρολόγιο. Υπήρξε μια εποχή που πίστευαν ότι το διαμάντι θα λάβει για το iPhone 3G, αλλά παρά την δολοφονία της εμφάνιση και την τεχνολογία TouchFLO, το
Διαμάντι δεν εντυπωσιάζει στο μέτωπο επιδόσεις. HTC είχε ξεκινήσει το TyTN II μετά από αυτή, η οποία εκτελείται καλά, αλλά δεν είχε κερδίσει δημοτικότητα. Αργότερο touchphone HTC, το Touch Pro φαίνεται να κάνει καλά και στα δύο, δημοτικότητα και τις επιδόσεις.

Έξω από το

Αν και το Pro δεν είναι τόσο λεπτό όσο το Diamond, αισθάνεται μεγάλη να κατέχει και να είναι απόλυτα pocketable. Τα βλέμματα είναι εξίσου θανάτωση, με τη μεγάλη, επίπεδη οθόνη 2,8 ιντσών και τα κομψά καμπύλα πάνελ κουμπί. Τα αρχή, τέλος, το σπίτι και πίσω κουμπιά που επικρατεί σε μια εργονομικά κυρτή πρόσοψη που συνδυάζει καλά με την οθόνη, και το κουμπί "ΟΚ" στο κέντρο των τεσσάρων μιγμάτων πλοήγησης τρόπο εξίσου καλά με τη συνολική λεία.

Το εσωτερικό

Εσωτερικά του είναι παρόμοια με αυτή του Diamond, εκτός από μια μεγαλύτερη μνήμη RAM, η οποία φαίνεται να έχουν βελτιώσει τις επιδόσεις της σε σύγκριση με το Diamond. Το Touch Pro τρέχει σε έναν επεξεργαστή 528 MHz Qualcomm με Windows Mobile 6.1. Όταν πρόκειται για την σύνδεση, μεταφορά δεδομένων και της γεωγραφικής πλοήγησης, που έχει μια ολόκληρη σειρά της τεχνολογίας έχει στη διάθεσή της, το οποίο περιλαμβάνει GPS, GPRS, Quadband GSM και UMTS, HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA, EDGE, triband CDMA και Bluetooth 2.0 με EDR.

Delight δακτυλογράφος του

No comments:

Post a Comment